avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Instiintare plata Directia de impozite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Instiintare plata Directia de impozite

Buna ziua.
Am nevoie de ajutorul dvs intr-o chestiune delicata.
S-a primit de la directia taxe si impozite o instiintare de plata. Unul dintre campuri reprezinta o amenda polita locala de peste 9000 ron.
Persoana care a primit amenda, sotul, nu mai locuieste aceasta adresa de mai multi ani.
In apartament locuieste sotia si unul din copii. Sotia a platit dea lungul timpului impozitele. De precizat ca nu s-a prezentat la politie pt a mentiona ca sotul nu mai locuieste aici de mai multi ani.
Sotul nu are venituri (deci probabil ca nu va plati nici o amenda), dar este proprietarul (singurul trecut in acte) respectivului apartament.
Intrebarea mea este : se pot executa bunurile din apartament, sau mai rau executarea apartamentului?
Ce actiuni putem intreprinde ? Se poate demonstra ca e instabil psihic/face abuz de alcool?
Se poate face o cerere la politie in care sa se mentioneze ca nu mai locuieste aici? ajuta cu ceva?
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Martie 2019
kondorul, utilizator
Cel mai recent răspuns: kondorul , utilizator 10:25, 23 Martie 2019
Orice fel de parere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste amenda? spiridon vasilica spiridon vasilica Buna ziua! Am si eu o nedumerire. Sunt divortata de aproape 4 ani , iar fostul meu sot a primit o amenda pentru tulburarea linistii publice, dupa ... (vezi toată discuția)
Tatăl alcoolic ne amenință pe mine și pe mama că ne dă afară din casă. ce e de făcut într-o asemenea situație? TataAlcoolicHelp TataAlcoolicHelp Tatăl alcoolic ne amenință pe mine și pe mama că ne dă afară din casă. Ce e de făcut într-o asemenea situație? Stau impreuna cu mama si cu tata ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere ruda pentru apartament sonia64 sonia64 Am un contract cu obligatia de intretinere a unei matusi pentru a mi ramane apartamentul. Apartamentul a fost cumparat inainte de a incepe o relatie de ... (vezi toată discuția)