avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia unica
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia unica

Buna!
1. Am un pfa si In 2019 estimez un venit sub plafon;
2. voi da in chirie in 2019 ca si persoana fizica (nu ca pfa cu CIF), un apartament in regim hotelier care il declar pe norma de venit.
Cum completez declaratia avand 2 surse de venit una pe sistem real cu CIF una pe norma de venit ca PF?
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Martie 2019
carmen_sabau05, utilizator
Cel mai recent răspuns: carmen_sabau05 , utilizator 18:07, 20 Martie 2019
Daca il dau in regim hotelier numai 3 luni, apoi in chirie lungă cum declar? Imi trebuie si casa de marcat, da? Si casa de marcat va fi valabila si la regim hotelier si la chirie lungă? Am nevoie de acordul vecinilor?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2019
carmen_sabau05, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din chirii p.f. + venituri din cmi chirfeli chirfeli P.F.A detinatoare de Cabinet medical din 2014 in 26.02.2020 da spre inchiriere ca persoana fizica un apartamet cu contract. In 27.07.2020 intocmeste un act ... (vezi toată discuția)
Impozit local rezidential/nerezidential + casa de marcat la inchiriere FlorinGCF FlorinGCF 1. Am o casa proprietate personala, pe care vreau sa o dau prin contract de comodat (folosinta gratuita) unei firme. Firma respectiva nu isi face acolo nici ... (vezi toată discuția)
Pj vs. pf inchiriere ap. factura avans/ casa marcat Mariralu Mariralu Buna ziua, Vreau sa stiu daca o [u]PJ inchiriaza un spatiu unei PF[/u], trebuie sa foloseasca o casa de marcat pentru factura in avans sau pentru ... (vezi toată discuția)