Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →
in conditiile in care cartea de munca se afla la dvs si a fost inchisa pe baza de incetare de la ultimul loc de munca , dvs o depuneti !
monimiron a scris:
in conditiile in care cartea de munca se afla la dvs si a fost inchisa pe baza de incetare de la ultimul loc de munca , dvs o depuneti !
buna seara
sunt ffff noua in forum si nu stiu sa ,,intreb"..am o intrebare arzatoare: daca intro perioada anterioara am lucrat part -time intro firma care acum e inchisa...acea perioada nu este trecuta in cartea de munca dar am nevoie sa demonstrez ca am facut acea meserie pt care ulterior am facut un curs de calificare...ea poate fi trecuta acum in cartea de munca sau e deajuns o hartie de la itm din care sa rezulte ca am prestat acea meserie? ce trebuie sa fac pt obtinerea unei astfel de hartii?
As dori sa ma lamuriti intr-o problema.Eu am lucrat in Romania pana in 2005 an in care am plecat in Italia iar cartea de munca o am eu.Deci vreau sa stiu daca eu trebuie sa depun cartea de munca .