avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cartea de munca

As dori sa ma lamuriti intr-o problema.Eu am lucrat in Romania pana in 2005 an in care am plecat in Italia iar cartea de munca o am eu.Deci vreau sa stiu daca eu trebuie sa depun cartea de munca .
Cel mai recent răspuns: lipo , utilizator 08:06, 24 Noiembrie 2009
in conditiile in care cartea de munca se afla la dvs si a fost inchisa pe baza de incetare de la ultimul loc de munca , dvs o depuneti !
monimiron a scris:

in conditiile in care cartea de munca se afla la dvs si a fost inchisa pe baza de incetare de la ultimul loc de munca , dvs o depuneti !

buna seara

sunt ffff noua in forum si nu stiu sa ,,intreb"..am o intrebare arzatoare: daca intro perioada anterioara am lucrat part -time intro firma care acum e inchisa...acea perioada nu este trecuta in cartea de munca dar am nevoie sa demonstrez ca am facut acea meserie pt care ulterior am facut un curs de calificare...ea poate fi trecuta acum in cartea de munca sau e deajuns o hartie de la itm din care sa rezulte ca am prestat acea meserie? ce trebuie sa fac pt obtinerea unei astfel de hartii?
dawa a scris:

monimiron a scris:

buna seara

sunt ffff noua in forum si nu stiu sa ,,intreb"..am o intrebare arzatoare: daca intro perioada anterioara am lucrat part -time intro firma care acum e inchisa...acea perioada nu este trecuta in cartea de munca dar am nevoie sa demonstrez ca am facut acea meserie pt care ulterior am facut un curs de calificare...ea poate fi trecuta acum in cartea de munca sau e deajuns o hartie de la itm din care sa rezulte ca am prestat acea meserie? ce trebuie sa fac pt obtinerea unei astfel de hartii?

mergeti la ITM si cautati firma la care a-ti fost incadrata sa va treaca perioada respectiva in cartea de munca, sau sa va dea hartia cu perioada lucrata pe care sa o atasati la cartea de munca
In carnetul de munca se inregistreaza numai CIM-ul unde dvs. ati declarat functia de baza.
Ultima modificare: Vineri, 20 Noiembrie 2009
Angela D, Consultant resurse umane
ciki a scris:

As dori sa ma lamuriti intr-o problema.Eu am lucrat in Romania pana in 2005 an in care am plecat in Italia iar cartea de munca o am eu.Deci vreau sa stiu daca eu trebuie sa depun cartea de munca .

Carnetul de munca il veti depune la Casa de pensii pentru a fi scanat.

Alte discuții în legătură

Daca am lucrat si part time si full time pot depune adeverinta impreuna cu cartea de munca la somaj la disponibilizare viu viu Am lucrat 2001-2006 full time iar intre 2002-2004 si part time. Firma la care am lucrat part time mi-a inmanat o adeverinta specifica pe care am uitat-o intre ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime srl alexandru andra alexandru andra O societate \\"SRL\\" a eliberat o adeverinta unui fost salariat, cu ce drepturi a avut la ei, perioada si spor de vechime....intrebarea este....aceasta ... (vezi toată discuția)
Carte de munca retroactiv... Bbk Bbk Buna ziua, lucrez de aproape 2 ani la o firma,in domeniul vanzarilor.Atunci cand m-am angajat eu era perioada in care s-au scos cartile de munca si se lucra ... (vezi toată discuția)