avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cartea de munca

As dori sa ma lamuriti intr-o problema.Eu am lucrat in Romania pana in 2005 an in care am plecat in Italia iar cartea de munca o am eu.Deci vreau sa stiu daca eu trebuie sa depun cartea de munca .
Cel mai recent răspuns: lipo , utilizator 08:06, 24 Noiembrie 2009
dawa a scris:

multumesc...ar mai fi de adaugat ceva...contabila a omis sa-mi inregistreze contractul la itm,patronul ar fi de acord ca per. lucrata sa fie trecuta in cartea de munca...cu platile aferente acelei perioade..cum trebuie sa procedam...multumesc pt orice informatie

Nu exista contract, nu exista plata contributiilor...:hm:
Vechimea poate fi recuperata cu ajutorul martorilor, a unor state de plata din acea vreme semnate de catre dvs. Dar pe langa plata salariilor si a contributiilor aferente, angajatorul va plati si o frumoasa amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am lucrat si part time si full time pot depune adeverinta impreuna cu cartea de munca la somaj la disponibilizare viu viu Am lucrat 2001-2006 full time iar intre 2002-2004 si part time. Firma la care am lucrat part time mi-a inmanat o adeverinta specifica pe care am uitat-o intre ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime srl alexandru andra alexandru andra O societate \\"SRL\\" a eliberat o adeverinta unui fost salariat, cu ce drepturi a avut la ei, perioada si spor de vechime....intrebarea este....aceasta ... (vezi toată discuția)
Carte de munca retroactiv... Bbk Bbk Buna ziua, lucrez de aproape 2 ani la o firma,in domeniul vanzarilor.Atunci cand m-am angajat eu era perioada in care s-au scos cartile de munca si se lucra ... (vezi toată discuția)