Buna seara,
MA POATE ajuta ajuta cineva cu un raspuns ?
Am cumparat un apartament acum 3 luni cu contractul la EON reziliat de 2 ani si am fost nevoiți să scoatem aviz de bransare .Am primit un aviz in valoare de 93 de lei apoi l-au schimbat in 2110 lei pe motiv că nu au știut că contorul este in interiorul apartamentului si trebuie sa-l scoată pe palier.
Stie cineva daca costul acestui aviz a fost făcut corect având în vedere că firida de pe palier este aproape lipită de usa de intrare a apartamentului?adik nici 1m nu este ca distanta iar cei de la eon spun că este standard minim 20m.
Va multumesc anticipat!
Orice raspuns ma poate ajuta!
Ok
Am inteles lucrul acesta...as fi dorit să stiu daca acel aviz este calculat corect având în vedere că contractul fostului proprietar a fost reziliat de aproximativ 2 ani.
Multumesc de raspuns!
Puteti cere firmei EON sa va prezinte lista de lucrari, materialele si buletinul de calcul care a stat la baza sumei totale calculate pentru obtinerea avizului de rebransare.
Contor electric
mariustrk
Buna ziua!Daca de exempul contoarul electric al unui apartament situat la etajul doi se afla la etajul 1, unde palierul are usa de acces(care este si ... (vezi toată discuția)