avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CEDO
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CEDO

Buna ziua in 2016 am fost condamnat la 1 an 3 luni si 10 zile pentru operatiuni cu substante psihoactive si consum de droguri de risc respectiv cannabis. Ce vreau sa stiu, eu mi-am facut pedeapsa fara nici un raport fara nici o greseala am fost tinut in camera cu 20 si ceva de persoane intrun spatiu foarte mic, m-am imbolnavit de la apa si mancarea de acolo si nu mi sa dat medicatie am fost plimbat prin mai multe penintenciare fara motiv. Eu nu am beneficiat de nici un fel de beneficiu cum ar fi 3 zile sau 6 cum se da acum pentru conditii inumane as vrea sa stiu cum pot da statul in judecata la CEDO si daca am vreo sansa sa castig ceva. Orice ar fi bun pentru ca de exemplu acum nimeni nu ma mai angajeaza, stiu e vina mea greseala mea dar ma uit acum la tv si vad cum criminali violatori sunt eliberati sau recompensati, si cred ca si eu am dreptul la o recompensa pot dovedi ca am fost plimbat peste tot si ca nu am beneficiat de nimic, am dosar de penintenciar.
Cel mai recent răspuns: catalinalex1 , utilizator 21:34, 18 Martie 2019
Buna ziua,
Da, opinia mea este ca puteti solicita si dvs. despagubiri, daca va incadrati in prevederile legii „recursului compensatoriu”.
Pentru a ajunge la CEDO trebuie sa va judecati mai intai in Romania.

La CEDO sunt suspendate aceste procese dar puteti sesiza CEDO.
Salut, multumesc pentru raspuns, deci sa inteleg ca mai multi bani as cheltui decat as castiga?
Dacă va faceti singur tot si va judecati fără avocat nu cheltuiti nimic.

Eu am deschis un topic mai demult cu orașul deținuților.
Pentru a se evita aceste cheltuieli si oamenii sa isi construiască singuri închisori.
La muncă mai multă s-ar fi castigat zile si asa toată lumea ar fi fericita.
Ultima modificare: Luni, 18 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Mi-ati putea da niste sfaturi de unde as putea inecpe?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recursul compensatoriu verso un oras al detinutilor CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Avand in vedere faptul ca, detinutii trebuie eliberati pentru conditiile inumane din penitenciare, nu considerati ca ar fi util a se crea un oras al ... (vezi toată discuția)
Condamnare la locul de munca - posibilitati, recidivist, trafic de droguri, apel wadafac wadafac Buna ziua, La varsta de 19 ani am primit o pedeapsa de 10 luni de inchisoare cu suspendare pentru furt. Dupa 2 ani am fost condamnat la 7 ani de ... (vezi toată discuția)
Executare pedeapsa in locul altcuiva ina_ina_ina ina_ina_ina intrebarea de la miezul noptii: exista posibilitatea , daca sotul meu ar primi o pedeapsa cu executare, sa fac eu, in locul lui, jumatate din pedeapsa? ... (vezi toată discuția)