avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... A. N. L.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

A. N. L.

Buna ziua! Intampinam mai nou probleme cu primaria legate de anl-uri si vreau sa stiu daca conditiile prezentate de ei sunt legale. De ex : orice reparatie se face pe cheltuiala noastra deoarece blocurile au iesit din garantie (acoperis sau tevi de coloana pt apa calda sparte. Specific ca nu sunt cele interioare apartamentelor ci cele din zid. In plus ca si descoperire a secolului, au pus tevi galvanizate la apa rece si tevi de gaz la apa calda). Acuma ne obliga sa facem fiecare in parte asigurare pt locuinta! Nu mi se pare normal atata timp cat sunt chirias!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 10:40, 19 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este clar ca dumnealor sunt proprietari.
- va uitati cu atentie in contractul de inchiriere - drepturi si obligatii proprietar - chirias;
- banuiesc ca cei care administreaza aceste blocuri v-au trimi niste notificari in sensul celor aratate, uitati-va cu atentie daca v-au prezentat si baza legala a celor solicitate, cititi cu atentie aceste prevederi; este posibil ca "baietii" sa intinda coarda si daca tine, tine, daca nu, mai vorbim;
- studiati cu atentie prevederile legale cu privire la blocurile ANL;
Mai multe, chiar ca nu stiu, dar merita sa va interesati, eventual constituiti-va in grupuri de discutie cu cei interesati.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru montarea repartitoarelor este necesara autorizatie? LISA2000 LISA2000 BUNA ZIUA, Suntem chiriasi intr-un bloc ANL doatat cu centrala comuna(caldura si apa calda), si in urma consumului foarte mare de apa calda ne-am pus \"de ... (vezi toată discuția)
Blocuri anl omul70 omul70 Blocurile ANL pot fi administrate de o asociatie de proprietari? Se stie ca proprietarul blocurilor ANL este chiar Agentia Nationala a Locuintei iar legea ... (vezi toată discuția)
Problema radet netya netya in urma pierderilor de apa calda inregistrate in centrala termica si a verificarilor efectuate s-a constatat ca teva generala de alimentare de apa calda a ... (vezi toată discuția)