avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie maternitate la studenti
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie maternitate la studenti

Buna ziua,
Daca sunt studenta la nivel licenta an 3, iar cand urmeaza sa nasc voi fii la master in anul 1, avand in vedere ca exista cele 3 luni de vacanta intre nivel licenta si master, se iau in considerare ca fiind 12 luni consecutive de studii si pot primi indemnizatie de maternitate?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:17, 19 Martie 2019
Sper sa nu ma insel... Da. Indemnizatia, daca nu ati lucrat intimpul facultati, se va calcula la nivelul salariului minim brut pe tara, adica 85 la suta din 2080 lei
Ati mai postat problema dvs si aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Maternitate studenti Szilagyiibi Szilagyiibi Buna ziua! Cand o sa nasc o sa fiu la master, primul an. Fiind la facultate stiu ca voi primi indemnizatie de crestere -600 de lei, dar trebuie sa continui ... (vezi toată discuția)
Absolventa facultate fara licenta, insarcinta Lorena2000v Lorena2000v Buna ziua! Am terminat facultatea fara examen de licenta in data de 02.06, examenul de licenta o sa il dau in iarna, sunt insarcinata si urmeaza sa nasc la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru mame falcusan florina falcusan florina buna seara,as dori sa stiu daca beneficiez de maternitate in cazul in care sunt studenta la master anul 2(an terminal),mentionez ca facultatea este de stat iar ... (vezi toată discuția)