avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Marturie mincinoasa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Marturie mincinoasa

Daca in declaratia la politie cineva declara ceva iar in inregistrarile audio, care au fost admise ca proba, este o cu totul alta poveste fata de cea spusa la politie (care nici aceea nu poate fi dovedita cu documente, respectiv un contract de vanzare cumparare, deoarece spune ca "a cumparat de la x" un autoturism dar nu are niciun act doveditor) persoana poate fi acuzata de marturie mincinoasa?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:59, 22 Martie 2019
ionell, postarile dvs nu au legatura cu subiectul, dar vad ca sunteti confuz .. una e sa cumperi fara contract scris si alta sa circuli fara acte.. certificat cu itp valabil, asigurare, etc.

@diamandi, ar trebui sa dati detalii despre situatie.. acea persoana a fost chemata ca martor ? Daca nu, nu e vb de marturie.
Nu a cumparat-o, dar nici nu a furat-o ? O sa va vedeti in instanta civila, probabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare despre marturie mincinoasa OneQuestion OneQuestion Buna ziua, Am fost cooptat recent de catre o prietena sa ii fiu martor intr-o situatie de unde a survenit suspendarea carnetului acesteia, dupa o trecere pe ... (vezi toată discuția)
Samsari auto ionell2003 ionell2003 Buna seara, Va scriu cu o problema legata de 2 samsari auto. Am cumparat o masina de la 2 samsari auto,am convorbirile telefonice inregistrate cu ei,acte ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa pentru marturie mincinoasa ContSters75393 ContSters75393 Ce pedeapsa i se aplica unei persoane care ulterior se dovedeste ca a depus marturie mincinoasa?Va adresez aceasta intrebare pentru ca as vrea sa deschid ... (vezi toată discuția)