Sa va spun o mica povestioara made in Romania.
Am cumparat un monitor Dell de la Emag in vara anului trecut . Monitorul a fost cumparat pe firma. Acest monitor a intrat in service la Depanero dupa doua luni. Am asteptat 15 zile doar ca ei sa trimita monitorul la firma importatoare si sa il inlocuiasca cu unul "nou" care de fapt era unul reparat. Dupa cateva saptamani am inceput sa am probleme si cu acesta. Am luat legatura cu firma importatoare si au reactionat promt prin inlocuirea monitorului tot cu unu resapat. Si acesta a avut probleme de functionare. Al treilea monitor schimbat a cedat dupa 3 luni. Au spus ca daca nici al treilea monitor nu va functiona corect voi primi banii inapoi pe produs. Am sunat la importator si am spus ca doresc banii inapoi. Acestia mi-au spus sa iau legatura cu Emag pentru ca de acolo l-am cumparat. Acestia au refuzat saimi returneze suma de bani. Am facut plangere la ANPC si dupa 45 de zile am primit un raspuns care suna cam asa : "Este cumparat pe firma deci nu intra in competenta noastra" Pai in pana mea ,de ce nu au spus asta cand au preluat dosarul? Stau si ma gandesc ce urmeaza sa fac sa pot rezolva problema. Daca aveti ceva sfaturi sunt bine
Intr-adevar, ANPC raspunde la sesizarile persoanelor fizice. Dar asta e valabil peste tot in UE. Persoanele juridice sunt profesionisti si ei isi apara singuri drepturile. E relatia dvs cu vanzatorul,
importatorul nu are a raspunde la vreo reclamatie.
Incercati o conciliere si apoi mergeti in instanta. Concilierea preliminara e obligatorie.