Am nevoie urgentă de 420 de lei pe care îi pot obține doar de la un IFN. Am găsit o ofertă-promoție conform căreia primul credit vine cu 0 costuri și 0 dobânzi, oare chiar o fi adevărat?
Salutare am o nelamurire in legatura cu un IFN poate cineva e in masura sa ma ajute ideea e ca as avea nevoie urgent de o suma de 420 lei pe care nu o pot obtine din alta parte si citind pe net am aflat de acesti camatarasi mai mici am citit destul de multe eu nu sunt genul sa intru in asa ceva dar cum sunt destul de stramtorit luna asta mi a atras atentia acea promotie de la ei conform careia primul credit vine cu 0 costuri 0 dobanzi , oare chiar o fii adevarat? Nu e nimic ascuns? Am facut o cerere si mi s a trimis un contract destul de stufos unde pr 420 lei suma totala de platit e gigantica 1800 lei, dar tot in contractul acela scrie ceva de campanie promotionala si 0 la suta dobanda acuma ma bagat rau in ceata contractul are vreo 23 de pagini pana la urma cum as putea afla adevarul fara sa ma ard ca sa zic asa, ca de ii intreb pe ei le intorc cum vor ei. E sau nu primul credit fara dobanda si alte costuri sau e posibil ca in 23 zile pana la salar sa fie asa mare dobanda pt 420 lei sa platesti 1800? Va multumesc mult stiu ca nu e de apelat la ei dar daca n as platii nimic o data as face o si pe asta
E putin 1800 pt asemenea societati, in general iau sume mult mai mari. Zero dobanda, comisioane, etc, nu exista, caci si ei trebuie sa traiasca din aceasta afacere. Si traiesc extrem de bine, facandu-i sclavi pe altii.
Daca nu-l intelegeti pe deplin si doriti un sfat privind contractul, puteti sa va adresati unui avocat. Va va costa mai putin decat comisionul lor de 0%.
Pt indrumare legislativa, in sensul respectarii prin acest constract a legislatiei privind protectia consumatorilor, puteti sa va adresati Asociatiei de Protectie a Consumatorilor sau chiar Autoritatii de Protectie a Consumatorilor.
Asemenea societati sunt de evitat, mai ales cand aveti bunuri inregistrate pe numele dvs, caci au fost multi care si-au pierdut casa pt un imprumut extrem de mic, nefiind capabili sa achite asa zisele dobanzi de "0%". Eventual incercati un imprumut mic la o banca, macar stiti ca la ei puteti esalona platile si aveti dobanzi corect si transparent declarate.
paul1851
Utilizator 13din 13 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu va inteleg deloc. Initial am vrut sa tac din gura, dar nu ma pot abtine.. 420 de lei ii poate obtine orice persoana necalificata in 3 zile de munca. Si la cat de mare este cererea de personal in toata tara, nu inteleg de ce ati apela la astfel de imprumuturi dubioase din care ati putea iesi extrem de prost..
publisher
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Fugi de IFN ca de dracu.
Cere de la un prieten, vecinul de palier, coleg, familie, ruda. Foste iubite, cunoscuti, etc.
Sau mergi la BCR si ia credit de nevoi personale. Suma minima e 3000. Sa nu intri in belea, la 1 minut dupa primirea creditului sau a doua zi 2500 leuti fiorosi ii rambursezi anticipat. Adica ii dai inapoi urgent. 273 e rata pe luna 1 an de zile si cei 420 ii platesti in 2 rate, in 2 luni, cu doar 273. Iesi din problema elegant. Un imprumut la un prieten se achita intergral la o asa valoare.
Pe viitor fa un card avantaj sau alege alta banca sau deschide un overdraft sau ...
Vinde telefonul, ceasul, vinde ceva bijuterii. Sau daca lucrezi, cere un acont din viitorul salariu. succes.
Eu am împrumutat de multe ori. Prima dată a fost 0% dobanda. Am dat înapoi cat am luat. Dar neaparat la scadență. Uite, Paul, ca uneori nu ai de unde lua 420 lei. Cardurile de credit daca le golești si nu poti sa mai pui inapoi sunt si ele o belea.
Imprumut ifn viva
Andrtext
in legatura cu ifn ul viva credit as dorii sa stiu daca e adevarat ce scriu ei pe site si anume ca la 420 lei se aplica o dobanda de 1,2 la suta asta ... (vezi toată discuția)