avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie minor

Se poate obtine custodia minorului daca tatal face o procura la un notar precum ca renunta la custodia copilului in favorea Mamei,sau e necesar neaparat o hotarare judecatoreasca?
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2019
flavia90, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:12, 20 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În caz de divorț se poate asa ceva la notar.Este simplu la notar...deoarece notarul...nu judeca...
În caz contrar, se poate rezolva prin hotărâre judecătorească dar ar fi bine sa aveti avocat care sa va sustina foarte bine cauza daca doriti sa nu riscati aiurea.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie unica cu acordul partilor acciduzzu acciduzzu Este posibil sa se obtina in instanta custodia unica asupra copilului daca ambele parti sunt de acord cu asta? Motivul principal pentru care se doreste ... (vezi toată discuția)
Buna seara catalinaSweet catalinaSweet As dori sa stiu daca as putea iesi cu fetita mea in varsta de 1 an din tara fara tatal? mentionez ca tatal este inchis ..si nu este roman (vezi toată discuția)
Copil minor Pisi Mia Pisi Mia Buna ziua! Am o intrebare pentru avocati: exista vreo posibilitate de a putea scoate copilul minor din tara, in vacanta, copil aflat in intretinerea mamei, ... (vezi toată discuția)