avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna

Am un copil minor de 11 ani,avem custodia comuna dar copilul are domiciliul la mine in Italia (mama).Tatal are dreptul de al vizita si lua in vacante,lucru pe care nu l-a facut niciodata.Intrebarea mea este Eu As purea sa-i fac pasaportul minorului Fara acordul tatalui avand hotararea judecatoreasca in care e specificat domiciliul copilului la mama in Italia?
Cel mai recent răspuns: flavia90 , utilizator 10:10, 20 Martie 2019
Ne-Am judecat pe legea veche procesul fiind inceput din 2009 sibam avut hotarare definitiva si irevocabila.Am plecat din tara si dupa aceea tatal m a chemat din nou in instanta cerand custodie comuna dar domiciliul a rama la mn(mama)tatal avand program.Nu cred ca mai are valoare Acea hotarare ...

gi-jane2 a scris:

Si totusi doamna, cum ati facut prima data pasaport pt copil fara acordul tatalui ? Exact la fel veti proceda si acum.

Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2019
flavia90, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna cu domiciliu la locuinta mamei,posibil iesire din tara cu minorul?? D_Mihaela D_Mihaela Buna ziua.In urma procesului de divort a rezultat custodia comuna a minorei in varsta de 2 ani,cu domiciliul la locuinta mamei.Este posibil sa o pot scoate din ... (vezi toată discuția)
Procura minor sergiuoctavian sergiuoctavian Buna ziua, Am o prietena care are un copil minor, nascut in Italia, dar nu a fost casatorita cu tatal copilului iar la nastere copilul a fost trecut pe ... (vezi toată discuția)
Pasaport minor Lina2910 Lina2910 Buna ziua as dori sa stiu inainte de divort copilul era doar pe numele mamei in certificat fiind o linie la tata, facut pasaportul si au venit in Italia. Dupa ... (vezi toată discuția)