avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Neplata pensiei alimentare.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Neplata pensiei alimentare.

Sunt divorțată din 2013 am doi copii.Tatal trebuia sa plătească pensia pentru întreținerea minorilor dar nu a făcut acest lucru.I-am transmis prin fratele lui ca îl voi da in judecată pentru pensie și îmi trimite mesaj iubita fostului soț spunându-mi sa stau liniștita ca le-a deschis cont copiilor și le pune banii acolo de unde vor putea sa ii scoată copii când vor împlini 18 ani.Dar eu nu cred asta ,ținând cont de faptul ca el sa întâlnit cu copii pe strada și ia tratat ca pe doi străini. Pot sa mai fac ceva in privința pensiei alimentare?
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2019
Adynadyn, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:14, 19 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara
Solicitati, prin intermediul unui executor judecatoresc, plata acelei pensii.
Cu transmis prin intermediul nu stiu cui si pe vorbe nu se pot rezolva asemenea probleme.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, o executare silita sau o plangere penala ar forta aflarea adevarului...
Ei ar trebui să indice că au procedat asa...

Minorii au însă nevoie de bani acum si nu la majorat...ca atunci pot lucra si ei...
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bun găsit! sunt mama a 2 copii pentru care, prin sentință ... V@Andrei V@Andrei Bun găsit! Sunt mama a 2 copii pentru care, prin sentință civila în anul 2012 s-au stabilit exercitare în comun a autorității părintești, domiciliul ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata! am nevoie de ajutorul vostru in privinta unui ... Marius198828 Marius198828 Buna dimineata! Am nevoie de ajutorul vostru in privinta unui caz. Sot si sotie, au un copil minor, nu se mai inteleg sotii, sotul ii face evacuare pe ascuns ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara hane hane Sunt in divort. Am trei copii minori cu varsta sub 14 ani. Sunt salariat si am un castig net de 2100 Ron lunar.Care este cuantumul aproximativ al pensiei ... (vezi toată discuția)