Buna ziua! Am un baietel cu tulburari de dezvoltare. De la 4 ani facem terapie ABA, acum este la clasa 0 cu certificat de oriebtare scolara si eu sunt insotitor. Desi am crezut ca se va imbunati situatia lui, nu s-a intamplat si doresc sa depun actele pt incadrarea in grad de handicap. Tatal cu care am avut o relatie de 11 ani, dupa nastere nu a mai avut nici o relatie cu copilul, il vede 10 min de cateva ori pe ani, dar pe cale amiabila nefiind casatoriti tutele este comuna. Acum el nu vrea sa-si dea accordul pt depunere actelelor pt certificat,desi avem multiple scrisori medicale si fise de evaluare psihologica. Ce pot face ca baiatul meu de 7 ani sa poata beneficia de aceste drepturi? Multumesc
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
De ce nu vrea ?
Cereti in instanta sa exercitati numai dvs autoritatea parinteasca pt ca el si-o exercita cu rea credita, sa aiba locuinta la dvs, sa plateasca pensie.
Pe calea ordonantei presedintiale, solicitati ca instanta sa suplineasca acordul tatalui pt asta.
Custodia copilului
cori32
Sant disperata. Am un baietel de 2 ani si 4 luni rezultat din relatia cu un cetatean austriac , plateste pensie alimentara dar doar atat nu isi da interesul ... (vezi toată discuția)