avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Caut avocat pentru poprire ANAF frauduloasa
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Caut avocat pentru poprire ANAF frauduloasa

Caut avocat (cu comision de success) pentru actionare in instant ANAF Sector 2 privind instiintare poprire frauduloasa si executare ilegala.(cu acte doveditoare).
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 14:02, 20 Martie 2019
Este ilegal onorariul de succes, în virtutea principiului de quota litis!
si ce variante legale sunt ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Formulați o contestație la executare, onorariul avocatului îl negociați cu acesta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pactul "de quota litis"  MYRA  CIMPEAN MYRA CIMPEAN Ce parere aveti despre pactul de quota litis, despre faptul ca unii avocati cer ca onorariu o cota din afacere? = procente din valoarea bunurilor ... (vezi toată discuția)
Cum gasesc un avocat bun, in localitatea mea, pe o anume ramura? catalin2832 catalin2832 Nu am participat niciodata la un proces si nu ma prea ma pricep. As vrea sa va intreb, daca, la un moment dat am o problema si am nevoie de un avocat, cum fac ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes a.m.r a.m.r Buna ziua, Am o intrebare pentru cine stie. Exista avocati in Bucuresti care sa lucreze pe baza de comision de succes de la client fara o plata ... (vezi toată discuția)