avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Actionare restantieri in instanta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Actionare restantieri in instanta

Daca in urma unui conflict de idei si principii , presedintele asociatiei de propr. ma ameninta cu actiunea in instanta, pt 650 lei restanta , intr-adevar de peste 90 zile , va rog sa ma lamuriti ,cat mai explicit ,ce risc ? Simpla intentare a procesului ma obliga la plata celor cca 15 milioane cheltuieli de judecata ? Sau tribunalul ma someaza sa imi platescmai intai restanta ,si atunci platesc in termen de cutare zile datoria integrala si atat ? Sau mai exact , daca ei imi inainteaza proces si eu platesc dupa ce aflu ca mi s-a inaintat proces ... cat ma costa ? Ms mult
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Noiembrie 2009
denilson, utilizator
Cel mai recent răspuns: denilson , utilizator 21:33, 21 Noiembrie 2009
@jurist Clement
Pe cine a calomniat? Va rog sa va explicati!
elga50 a scris:

@jurist Clement
Pe cine a calomniat? Va rog sa va explicati!

:offtopic: D-l Clement a acuzat de "ecalomnie" si cum n-am gasit termenul in DEX, presupun ca este un neologism;)
Si eu sunt curios de raspuns desi a tras oblonul:closedtopic:
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Noiembrie 2009
nucu$, utilizator
Multumesc pentru raspunsuri ! In ceea ce priveste tonul de calomnie , probabil el se refera la 3 cuvinte din textul meu : " tupeist " , " semianalfabet " si " nesimtit " . Pentru ca "post"-ul meu sa nu mai lezeze sensibilitatea unora, le voi inlocui , in ordine cu : " ins lipsit de scrupule " , "agramat " si " individ fara cel mai elementar bun-simt " . Nu puteam sa ma exprim in acest mod eufemistic de prima data pentru ca aveam nervii putin inflamati de cele recent intamplate. :blush2: Oricum , persoane care sufera de mania contradictiei intalnesti la tot pasul... Apropos , la o discutie despre personajele din desene animate , niste copii , in inocenta lor , l-au categorisit pe Pinocchio cu epitetele " nasos " si "mincinos ". Probabil ca d-l Clement i-ar fi acu zat imediat de "ton calomnios" de data asta nu in numele colegilor de breasla jr cs si av ci poate in numele lui C.Collodi sau Geppetto , cine stie :) Dar sunt off de tot si scriu numai prostii ,asa ca va las , multumesc dun nou pt reply-uri si sa auzim de bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez cand cineva ma ameninta ? amb35 amb35 Buna ziua. In seara aceasta un vecin de bloc m-a amenintat sau cel putin eu asa m-am simtit. Sa expun caat mai succint datele problemei. In aceste imprejurari ... (vezi toată discuția)
Problema cu o doamna administrator foarte agresiva, ce ameninta mereu cu somatii si dat in judecata TzapInferno TzapInferno Buna ziua. De cateva luni de zile intampin probleme legate de comunicarea cu d-na administrator a blocului unde locuieste mama mea. In fiecare luna cand se ... (vezi toată discuția)
Neplata intretinerii pe 6 luni daniela 37 daniela 37 As dori sa aflu daca asociatia de locatari ma poate actiona in justitie pentru neplata intretinerii pe 6 luni.Lucrez in strainatate,am trimis bani unei rude ... (vezi toată discuția)