avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Calatorie Anglia iunie 2019
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Calatorie Anglia iunie 2019

Buna ziua. As dori sa efectuez o vacanta in Anglia,iunie 2019 si as dori sa stiu daca avem nevoie de pasapoarte( eu si sotia),sa nu avem probleme la aeroport.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 20:34, 21 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In momentul de fata nu se cunoaste raspunsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere in tara danforlafu danforlafu Buna ziua am o nedumerire. Eu am 17 ani si locuiesc in Anglia as vrea sa vin inapoi in tara in vacanta de vara dar mama mea nu poate sa vina cu mine pentru ca ... (vezi toată discuția)
Procura pentru deplasarea minorului in strainatate komy2004 komy2004 Buna ziua, Am urmatoarea situatie la carea as avea nevoie de niste clarificari. Sunt casatorit, am 2 copii, iar in prezent lucrez si locuiesc in Germania. ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata va deranjez cu inca o intrebare la intoarcerea ... Daniela2803 Daniela2803 Buna dimineata va deranjes cu inca o intrebare la intoarcerea în Romania din Anglia la aeroport ce acte necesare o sa imi ceara sa prezint am un copil de 1 an ... (vezi toată discuția)