avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... copie contract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

copie contract vanzare-cumparare

Buna ziua! Am pierdut contractual de vanzare-cumparare a casei, nu stiu numarul lui si data la care a fost incheiat. Stiu doar anul, partile din contract si notarul la care s-a facut acest contract. Cum si de unde pot obtine o copie a acestuia?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:44, 20 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De la biroul notarial respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de proprietate pierdut Marilena  Marin Marilena Marin Buna ziua! Cum pot intra in posesia unei copii a contractului de vanzare-cumparare imobil daca am pierdut actul respectiv? Eu stiu ca respectivul act ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unui nou contract de vanzare-cumparare pe apartament larissalore larissalore Buna ziua Am pierdut contractul de vanzare-cumparare a apartamentului in original. Care este procedura de obtinere a unui nou contract pe ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un notar public irinel2704 irinel2704 Buna ziua! In urma cu aproape 20 de ani (nu mai tin minte exact anul), am incheiat un act notarial de vanzare-cumparare pe un teren intravilan, eu fiind ... (vezi toată discuția)