Buna ziua! Am si eu o problema, defapt cred ca vecinul are o problema personala cu mine desi am fost intotdeauna respectuos si amabil cu toti vecinii si in general cu toata lumea. Stau cu chirie intr-un bloc, la parter. Obisnuiesc sa ascult muzica, dar respect intervalul orar 22-8 ( defapt se reduce la 14-20, interval orar in care sunt acasa). Vecina de deasupra niciodata nu s-a plans de zgomot, nici vecinii din lateral. Am un vecin care nu stiu exact unde sta, dar nu are pereti comuni cu mine. Am boxele de la calculator care au doar 70w si in niciun caz nu ascult la capacitatea maxima. Nu stiu cum, de fiecare data cand ascult muzica, ma trezesc in fata usii cu distinsul domn, care ma ameninta cu reclamatii la politie. Domnul este pensionar si probabil nu are somn. Noaptea il vad pe scara blocului, iar ziua la ora 15 imi spune ca nu poate dormi din cauza galagiei (care nici macar nu e prezenta); orele de somn trebuie respectate de toata lumea, nu este problema mea ca domnul are insomnii. In plus, am un vecin care atunci cand asculta muzica, vibreaza pana si barele de sustinere de la scara blocului, dar lui niciodata nu i s-a adresat. Sunt un om rezonabil si vreau ca legea sa fie respectata. Am voie, in limita bunului simt, sa ma delectez cu muzica preferata in timpul zilei (nu noaptea, nu am facut niciodata galagie sau alt mod de a deranja vecinii). Atata timp cat legea spune 22-8, nu vad unde ar fi problema "unde-i lege nu-i tocmeala". As dori sa stiu daca incalc intr-un fel legea prin alte reglementari sau articole.
Va multumesc!
Am si eu o problema cu niste minori care nu numai ca tipa pe strada , insa faptele lor au degenerat, fiindu-mi aruncate in balcon sticle, si ramuri de copaci.Au ajuns sa dea foc la niste deseuri sub balconul meu, fiind obligata sa chem pompierii.Sunt in jur de 10-15 minori cu varste intre 10-16 ani si imediat ce savarsesc astfel de fapte fug. Bineinteles ca, la ceva timp, revin si isi continua tipetele.Am chemat politia, insa au reusit sa-i pacaleasca intrucat in momentul in care au vazut masina acestora s-au ascuns, iar unii, pur si simplu stateau pe trotuar fara a da senzatia ca ar fi implicati in savarsirea vreunei fapte antisociale.Ce este de facut inj acest caz intrucat suntem de-a dreptul terorizati