avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... tulburarea linistii publice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

tulburarea linistii publice

buna ziua !vreau sa fiu cat mai scurta ,cum pot proceda cu o doamna judecatoare care locuieste intr-un apartament deasupra mamei mele si care la orice miscare din casa noastra vine la usa spunandu-ne ca o deranjam si ca ne reclama.exemplu concret:de ziua nepotului ne-a trimis politia la usa spunand ca este prea tare muzica,de revelion la fel spunand ca dansa trebuie sa lucreze la dosare,ca mama se uita la televizor cu sonorul prea tare,in fine mama traieste intr-o spaima totala de fiecare data cand merg pe acolo imi spune sa dam televizorul mai incet ii este teribil de frica de ea.va rog sa ma ajutati cu un sfat,stiu ca are relatii dar trebuie sa se poata face ceva. imi cer scuze daca nu o sa incadrez discutia pe forum unde trebuie.
Cel mai recent răspuns: dumitrucera , utilizator 10:28, 2 Iulie 2018
Buna ziua! Am si eu o problema, defapt cred ca vecinul are o problema personala cu mine desi am fost intotdeauna respectuos si amabil cu toti vecinii si in general cu toata lumea. Stau cu chirie intr-un bloc, la parter. Obisnuiesc sa ascult muzica, dar respect intervalul orar 22-8 ( defapt se reduce la 14-20, interval orar in care sunt acasa). Vecina de deasupra niciodata nu s-a plans de zgomot, nici vecinii din lateral. Am un vecin care nu stiu exact unde sta, dar nu are pereti comuni cu mine. Am boxele de la calculator care au doar 70w si in niciun caz nu ascult la capacitatea maxima. Nu stiu cum, de fiecare data cand ascult muzica, ma trezesc in fata usii cu distinsul domn, care ma ameninta cu reclamatii la politie. Domnul este pensionar si probabil nu are somn. Noaptea il vad pe scara blocului, iar ziua la ora 15 imi spune ca nu poate dormi din cauza galagiei (care nici macar nu e prezenta); orele de somn trebuie respectate de toata lumea, nu este problema mea ca domnul are insomnii. In plus, am un vecin care atunci cand asculta muzica, vibreaza pana si barele de sustinere de la scara blocului, dar lui niciodata nu i s-a adresat. Sunt un om rezonabil si vreau ca legea sa fie respectata. Am voie, in limita bunului simt, sa ma delectez cu muzica preferata in timpul zilei (nu noaptea, nu am facut niciodata galagie sau alt mod de a deranja vecinii). Atata timp cat legea spune 22-8, nu vad unde ar fi problema "unde-i lege nu-i tocmeala". As dori sa stiu daca incalc intr-un fel legea prin alte reglementari sau articole.
Va multumesc!
Eu spre expemplu mai ascut muzica in bloc la ora 12 ziua si seara la ora 18 si tot ma ameninta vecini ca imi aduce politia la usa... pana la urma pot asculta muzica si eu la ora 18 fara sa primesc amenda?
Am si eu o problema cu niste minori care nu numai ca tipa pe strada , insa faptele lor au degenerat, fiindu-mi aruncate in balcon sticle, si ramuri de copaci.Au ajuns sa dea foc la niste deseuri sub balconul meu, fiind obligata sa chem pompierii.Sunt in jur de 10-15 minori cu varste intre 10-16 ani si imediat ce savarsesc astfel de fapte fug. Bineinteles ca, la ceva timp, revin si isi continua tipetele.Am chemat politia, insa au reusit sa-i pacaleasca intrucat in momentul in care au vazut masina acestora s-au ascuns, iar unii, pur si simplu stateau pe trotuar fara a da senzatia ca ar fi implicati in savarsirea vreunei fapte antisociale.Ce este de facut inj acest caz intrucat suntem de-a dreptul terorizati
Ultima modificare: Luni, 2 Iulie 2018
dumitrucera, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini galagiosi pirlog_mihai pirlog_mihai Buna ziua,cred ca problema vecinilor galagiosi este una aprig dezbatuta insa nu am gasit raspunsuri concrete pana acum,adica: Daca in cadrul asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda aplicata pe nedrept ContSters83715 ContSters83715 politistul mi-a dat o amenda pe nedrept ca am sunat la 112 noaptea, reclamand vecinul. Vecinul are mai multe amenzi pt tulburarea linistii publice. Pe ... (vezi toată discuția)
Numarul de decibeli maxim admisi la geamul vecinului Ovidiu Andrei Ovidiu Andrei De curand mi-am deschis o mica afacere mai precis o piscina care se afla intr-un sat. In weekend se tin si petreceri care dureaza pana dimineata dar in timpul ... (vezi toată discuția)