avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere succesiune după tata și frate decedați: ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere succesiune după tata și frate decedați: cumnata mea are dreptul la moștenire?

Buna ziua.
As dori sa dezbat succesiunea in urma mortii tatalui meu. Mama este in viata, iar fratele meu este decedat si nu a avut copii. Ma interesa daca sotia fratelui meu are drept la mostenirea parintilor mei.
Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 07:36, 26 Martie 2019
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
În situaţia prezentată de către dumneavoastră, cumnata nu are nici un drept de mostenire. La moştenirea tatălui veniţi dumneavoastră şi mama dumneavoastră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partea mea la mostenire lupcris lupcris Buna seara, Va rog sa ma lamuriti in uramtorea problema.Mama mea a decedat in 2003 iar pe urma ei a ramas un apartament,suntem 2 frati din care fratele meu a ... (vezi toată discuția)
Procura vanzare teren claudiasubotin claudiasubotin Buna seara, Va solicit ajutorul cu privire la acest subiect in speranta unui raspuns. Pe 5 decembrie a.c. tatal meu a decedat. Cu circa 3 luni in urma ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pt succesiune tabangina tabangina buna ziua,fostii socri inclusiv fostul sot sunt decedati si fostii cumnati vor sa imi faca imputernicire pt a incepe succesiunea terenului unde se afla ... (vezi toată discuția)