avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Rolul răspunsului la întâmpinarea pârâtului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Rolul răspunsului la întâmpinarea pârâtului

La judecată se judecă doar ce este trecut în cererea reclamantului și în ÎNTÂMPINAREA pârâtului sau și ceea ceea ce scrie și în răspunsul la Întâmpinare ? În procesul meu așa s-a întâmplat la fond
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:46, 21 Martie 2019
Procesul civil este mult mai complex de atat, în sensul că nu doar pe ceea ce se scrie se judecă.
Poate conta sau nu tot ce s-a scris în funcție de mai multe lucruri.
Ultima modificare: Joi, 21 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Bineînțeles că instanța va da valență și celor invederate prin răspunsul la întâmpinare când va delibera!
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde si ce va rezulta din probe...
Depinde si de natura procesului...
Si de mai multe poate depinde...
Oamenii nu prea inteleg ce inseamna un proces.si nici ca dreptatea se face pe baza celei mai bune judecati...si nu pe.o dreptate relativă...
Ei nu inteleg ca judecată se află în motivarea temeinică a avocatului care stă la baza in mod esențial.
Ei.cred ca daca ei stiu sa vorbeasca...este suficient...
Si un copil de 5 ani poate vorbi...si ei nu inteleg ca sunt in justitie precum.copii de 5 ani...pentru simplul.motiv ca si ei stiu sa vorbeasca...
Ultima modificare: Joi, 21 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala in proces de divort cu minorii LLia LLia Daca dupa 2 luni reclamanta (care a deschis proces de divort cu minori ) a facut si proces ordonanta presedintiala (datorita faptului ca minorul este la ... (vezi toată discuția)
Cerere in anulare la somatie de plata andral andral Revin cu un subiect mai vechi,nu inainte de a multumi tuturor pt. ajutor. Am un proces cu o institutie publica pt. recuperarea unui rest de plata a unei ... (vezi toată discuția)
Este sau nu tardivitate? NICULIN NICULIN Este sau nu TARDIVITATE? Buna seara! Este urmatoarea situatie: Se face apel de catre paratii/apelati. Instanta comunica tuturor, documentul de apel. In ... (vezi toată discuția)