Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti care pot fi urmarile in urmatoarea situatie :
In 2008-2009 nu mai retin exact am avut un contract la Vodafone atât pentru servicii de telefonie cat și pentru internet .Deoarece internetul nu funcționa în parametri normali am solicitat prin intermediul contului my vodafone întreruperea contractului doar pentru internet . Cu toate acestea vodafone a continuat să-mi factureze încă două luni de la data sesizării mele . App 50 ron /luna( nu mai retin exact ). Ulterior contractul s-a încheiat . De atunci am fost contactată telefonic de câteva firme cărora le-am explicat că nu am de ce să achit vreo sumă de bani având în vedere ceea ce s-a întâmplat ,apoi ani de zile nu am mai fost contactata iar acum am primit o scrisoare e la o firmă recuperatoare cum că aș datora 1400 RON.
Cum pot demonstra ceea ce s-a
Intamplat ? Se va deschide un proces ptr acest lucru ? Exista posibilitatea de a mi se pune oprire pe cont ?
Va multumesc
Creanta este mai mult ca sigur prescrisa, nu achitați nimic, nu semnați,nu recunoașteți debitul fără a discuta cu un av..Probabil va vor stresa cu telefoane și notificări în speranța ca o sa cedati .
Creanta este mai mult ca sigur prescrisa, nu achitați nimic, nu semnați,nu recunoașteți debitul fără a discuta cu un av..Probabil va vor stresa cu telefoane și notificări în speranța ca o sa cedati .