avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Creanta Firma recuperatoare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Creanta Firma recuperatoare

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti care pot fi urmarile in urmatoarea situatie :
In 2008-2009 nu mai retin exact am avut un contract la Vodafone atât pentru servicii de telefonie cat și pentru internet .Deoarece internetul nu funcționa în parametri normali am solicitat prin intermediul contului my vodafone întreruperea contractului doar pentru internet . Cu toate acestea vodafone a continuat să-mi factureze încă două luni de la data sesizării mele . App 50 ron /luna( nu mai retin exact ). Ulterior contractul s-a încheiat . De atunci am fost contactată telefonic de câteva firme cărora le-am explicat că nu am de ce să achit vreo sumă de bani având în vedere ceea ce s-a întâmplat ,apoi ani de zile nu am mai fost contactata iar acum am primit o scrisoare e la o firmă recuperatoare cum că aș datora 1400 RON.
Cum pot demonstra ceea ce s-a
Intamplat ? Se va deschide un proces ptr acest lucru ? Exista posibilitatea de a mi se pune oprire pe cont ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: algerob , utilizator 21:19, 22 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Creanta este mai mult ca sigur prescrisa, nu achitați nimic, nu semnați,nu recunoașteți debitul fără a discuta cu un av..Probabil va vor stresa cu telefoane și notificări în speranța ca o sa cedati .
Multumesc foarte mult pentru raspuns !

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Creanta este mai mult ca sigur prescrisa, nu achitați nimic, nu semnați,nu recunoașteți debitul fără a discuta cu un av..Probabil va vor stresa cu telefoane și notificări în speranța ca o sa cedati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Top factoring - recuperare creante 2004-2010 bianca1 bianca1 Buna ziua, in urma cu ceva timp am primit un telefon de la top factoring prin care mi s-a adus la cunostinta ca am o datorie la vodafon. Pe un ton civilizat am ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante; furnizor telefonie mobila papickads papickads in urma cu 2 zile am primit o scrisoare de la [ editat] LTD,cum ca a preluat creeantele de la [editat], iar eu le sunt dator cu suma de 585lei , aceasta ... (vezi toată discuția)
Prescrierea unei datorii cristinarenciu cristinarenciu din 2002 am ramas cu o restanta la o telefonie mobila..in 27.12.2011 primesc de la o firma recuperatoare decizia de plata..intrebarea mea este ..:ce consecinte ... (vezi toată discuția)