avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... catre ce institutie se trimite intampinarea la apel?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

catre ce institutie se trimite intampinarea la apel?

Catre ce institutie se trimite Intampinarea la apel sentinta judecatoreasca?
Catre judecatoria care a dat sentinta sau catre tribunalul care judeca apelul?
Ultima modificare: Vineri, 22 Martie 2019
vasilel_67, utilizator
Cel mai recent răspuns: vasilel_67 , utilizator 11:05, 22 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca va uitati cu atentie în acte o sa observati ca odata cu întâmpinarea ati primit și o adresa din partea instanței în care se specifică termenul pt depunerea raspunsului și undeva sus în stânga nr de dosar și instanta.In concluzie trimiteți la instanta care judeca apelul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Către Tribunalul care judecă apelul, bineînțeles!
Apelați la serviciile unui avocat măcar pentru redactare.
Multumesc!

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Multumesc!

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire apel goe1973 goe1973 Daca intr-un proces am fost reclamant si parata a facut apel,deci e apelanta,eu ce scriu in intampinare ca sunt? Subsemnatul XY in calitate de ....? In baza ... (vezi toată discuția)
Unde se depune intampinarea la apel? la judecatorie sau tribunal? ken ken Buna ziua. Unde ar trebui sa depun intampinarea la apelul formulat de partea adversa, la judecatoria care a pronuntat sentinta sau la tribunal? Procesul la ... (vezi toată discuția)
Apel............. GaneaAna GaneaAna Buna ziua! Numele meu este Ganea Ana si vreau sa va adresez o intrebare In urma hotararii de divort si implicit cea a stabilirii domiciliului minorului la ... (vezi toată discuția)