avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Unde se depune intampinarea la apel? La judecatorie ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Unde se depune intampinarea la apel? La judecatorie sau tribunal?

Buna ziua. Unde ar trebui sa depun intampinarea la apelul formulat de partea adversa, la judecatoria care a pronuntat sentinta sau la tribunal? Procesul la judecatorie a inceput in februarie 2017.

Va multumesc.
Întâmpinarea se depune la instanta unde se judeca apelul în cazul dvs la tribunal.Oricum trebuia sa primiti o adresa din partea instanței odată cu apelul formulat de partea adversă și acolo se scria instanta,nr de dosar, ce calitate aveti dvs,in ce termen puteti formula întâmpinarea etc.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Martie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Catre ce institutie se trimite intampinarea la apel? vasilel_67 vasilel_67 Catre ce institutie se trimite Intampinarea la apel sentinta judecatoreasca? Catre judecatoria care a dat sentinta sau catre tribunalul care judeca apelul? (vezi toată discuția)
Cum pot obtine ca hotararea data de instanta de apel, respectiv tribunalul, sa devina definitiva si irevocabila?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Am primit hotararea instantei de apel si este specificat faptul ca este definitiva si ca o pot ataca cu recurs in termen de 30 de zile. Nu intentionez sa atac ... (vezi toată discuția)
Data recurs da30na da30na am si eu o rugaminte cand se considera data de introducere a recursului daca pe pagina de net a tribunalului apare urmatoarea informatie : Inregistrat în ... (vezi toată discuția)