avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata utilitati
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata utilitati

Sunt locatara intr-un condominium administrat de catre firma dezvoltatorului. Nu avem contract cu acestia, dar platim o taxa de management care este marita fara sa fie consultati proprietarii. Am vrea sa platim intretinerea care include apanova si electrica, dar sa excludem taxa de management (taxa care nu include nimic). Se poate sa facem acest lucru prin firma care administreaza si sa avem siguranta ca banii ajung la furnizori si nu la ei? Am mentiona pe op uri destinatia banilor
Cel mai recent răspuns: Bloc Expert , Administrator imobile 20:06, 22 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La nivelul imobilului de locuit in comun este infiintata asociatie de proprietari ?
Nu inca. Este in lucru strangerea de semnaturi
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana cand veti avea asociatie de proprietari constituita sunteti oarecum constransi de imprejurari sa acceptati situatii de genul acesta.
Dupa ce veti avea asociatia va puteti organiza singuri si contracta o firma de administrare, iar dezvoltatorul sa isi vada de treburile lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma administrare imobile cu nereguli ContSters300081 ContSters300081 Buna ziua. Va expun urmatoarea problema: Intr-un complex rezidential exista o asociatie de locatari infiintata si delegata o firma de administrare imobile ... (vezi toată discuția)
Constituirea unei asociatii de proprietari este obligatorie conform legii? madalinasennheiser madalinasennheiser Buna ziua, locuiesc intr-un bloc dintr-un cartier residential care era administrat de catre dezvoltatorul imobiliar iar fiecare proprietar din bloc avea ... (vezi toată discuția)
Se aplica tva la fondul de rulment? Crom Crom Ma mut intr-un condominium administrat de dezvoltatorul imobiliar, entitate juridica. Mi s-a emis factura pt fondul de rulment cu TVA. Este corect sa se aplice ... (vezi toată discuția)