avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie in baza art 55 b
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie in baza art 55 b

Buna ziua. Daca am depus demisie in baza art 55 b, si mai am pana la data trecuta de mine, cererea fiind aprobata, pot sa ma razgandesc?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:30, 23 Martie 2019
Mai am o intrebare: dupa ce acest format de cerere este aprobat ce acte mai trebuie incheiate intre firma si mine? Sau se ocupa doar ei?

Cornel Vasile a scris:

Va puteti prezenta atunci, intr-adevar este decizia angajatorului daca o mai ia sau nu in considerare.

Nu mai trebuie incheiat niciun act , daca angajatorul decide sa nu mai ia in considerarea solicitarea dvs.... Pe cererea initiala se poate mentiona revocare.
Nu, ma refer daca o ia in considerare, cursul normal care ar fi?

Editat : citare raspuns anterior
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Martie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Credeti ca noi putem sti ce va face angajatorul dvs ???
Ma refeream eu am pus cererea, el a aprobat, mai trebuie semnat un act oficial de desfacere cim, sau este doar o formalitate pentru angajator?

Alte discuții în legătură

Desfacere cim potarnichegalbena potarnichegalbena Buna ziua In cazul in care un angajat nu s a prezentat in la serviciu de 2 ori, fiind convocat la comisia de disciplina , daca el vine si isi depune cererea ... (vezi toată discuția)
Rog lamuriri Doina Elena Doina Elena Un angajat, a venit azi, 13.03.2012 si a facut cerere \"de incetare a contractului de munca, in baza art. 81 din CM\" incepand cu data de 13.03.2012. Cererea ... (vezi toată discuția)
Retragere demisie cu acordul partilor eb2511 eb2511 Buna ziua, Matusa mea se confrunta cu urmatoarea problema: a avut nevoie de 1 saptamana de medical. Sefa ei a fost foarte deranjata. La intoarcere a ... (vezi toată discuția)