Sunt in Germania de 3 ani sunt casatorita si am o fetita de 10 ani din ianuarie sunt separata de sotul meu deoarece am fost agresata fizic si verbal in nenumarate randuri as vrea sa divortez nu stiu unde sa ma adresez si ce sa fac deoarece nu am bani sa platesc un avocat am declarat separarea si am primit o hartie care zice ca nu trebuie sa platesc avocat dar mi se cer sume enorme cand apelez la avocati va rog sa-mi spuneti ce sa fac va multumesc frumos
Bănuiesc din ceea ce descrieți că v-ați interesat de divorț în germania. Nu cunosc legea din Germania dar în România se poate solicita ajutor public judiciar dacă aveți nevoie neapărată de asistență juridică și nu v-o permiteți. De asemenea, puteți introduce acțiunea de divorț singură și judecătorul dă unele indicații pe parcursul derulării procesului. Interesați-vă de aceste două posibilități.
Buna ziua aici ai nevoie de avocat asta e problema mi s-a oferit din oficiu dar tot mi se cer bani nu inteleg de ce avocatul trebuie sa-l caut singura si problema e ca sunt disperata sunt hartuita cu mesaje atat eu cat si fetita
Sau va întoarceți în țară si beneficiați de protecția statului român,un sfat gratuit pe un forum,posibila asistenta judiciara/ajutor public judiciar ,un av pt divorț probabil de 10 ori mai ieftin sau divorțati în Germania cu problemele pe care le descrieri.