Lucrez intr-o companie multinationala si pana ieri as fi muncit si 12 ore pe zi pentru aceasta compania ,atat de mult imi place ceea ce fac,insa ieri am fost chemat in biroul directorului
si amenintat mai voalat ca daca tatal meu care este lider de sindicat nu renunta la aceasta functie eu o sa am de pierdut si voi fi chiar dat afara.mi s-a spus ca ma apreciaza ca profesionist si ca imi fac treaba bine dar nu are ce sa faca daca tata continua sa fie lider si sa reprezinte oamenii.Tatal meu a lucrat in aceasta companie si acum a iesit la pensie.a fost ales de oameni sa-i reprezinte in continuare.Intrebarea mea este cum as putea sa ma apar legal de acest abuz?ce ma puteti sfatui?
Multumesc pentru link-ul transmis dar Itm vine, da amenda si pleaca.Ce as putea sa fac eu pe parte legala in afara de a chema Itm si acestia sa dea o amenda?
Potrivit legislatiei, dovada unui act juridic sau a unui fapt se poate face prin înscrisuri, martori, prezumţii, mărturisirea uneia dintre părţi, făcută din proprie iniţiativă sau obţinută la interogatoriu, prin expertiză, prin mijloacele materiale de probă, prin cercetarea la faţa locului sau prin orice alte mijloace prevăzute de lege.
Mobbing
dani02bella
Va rog sa imi spuneti ce se poate face in cazul unei situatii de hartuire la serviciu si daca exista in codul muncii in legislatia romana ceva legat de ... (vezi toată discuția)