avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... doresc sa achizitionez un imobil intravilan preluat in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

doresc sa achizitionez un imobil intravilan preluat in baza D.L. 223/1974 de Statul Roman

Mentionez ca pe acest imobil tatal meu a fost chirias in perioada anilor '80 si il foloseste si azi .

Nu stiu ce ar trebui sa fac care ar fi primi pasi ....
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Noiembrie 2009
brafa, utilizator
Cel mai recent răspuns: brafa , utilizator 11:52, 9 Mai 2010
Aici nu discutam de vointa unei institutii publice, ci de legalitatea unei astfel de tranzactii! Deci de baza legala! Care in prezent lipseste cu desavarsire! Repet, primaria poate sa instraineze constructia respectiva in baza prevederilor legii nr.112/1995 republicata si atat! Pentru teren se poate incheia un contract de concesionare! Ceea ce nu va ajuta cu nimic , ba dimpotriva , va scoate niste bani lunar pentru taxa de concesionare!B-)
Ultima modificare: Joi, 26 Noiembrie 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat
Va rog sa-mi spuneti ce pasi ar trebui sa urmez pentru a demara concesionarea terenului.

Va multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bransamente finale reteaua electrica. Vladutb20 Vladutb20 Buna ziua, ma aflu in situatia de a incheia un contract de vanzare cumparare cu un dezvoltator pentru un apartament nou. In promisiunea de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Utilitati pentru o locuinta Adrian_RADEANU Adrian_RADEANU Ce se înțelege prin:,,acces la energia electrică și apa potabilă, evacuarea controlată a apelor uzate și a reziduurilor menajere”, una dintre ... (vezi toată discuția)
Cum sa intru in posesie? Viorica26 Viorica26 Părinții mei au cumpărat un apartament(fiind casa în curte cu anexe din lemn)Cu legea 112/1995 Si HG 20/1996 prin contract de vînzare cumpărare nr.1622 ... (vezi toată discuția)