avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,as dori nevoie de niste sfaturi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,as dori nevoie de niste sfaturi

Buna ziua,in 2002 am cumparat o casa,pamantul fiind trecut pe numele meu,iar casa pe un olandez ,acum a aparut o neintelegere intre noi,si vrea sa ne dea afara din casa pe noi,cu toate ca noi am facut toate investitiile,am platit impozite,renovare,etc,
Ei ne-au bagat in judecata ptr evacuare si noi am cerut pretentii(renovari,etc).Olandezul a pus un sfert din bani ptr casa si noi 3 sferturi.Am deschis un proces pentru pretentiile care le avem si a venit azi un expert ca sa expertizeze lucrurile care le-am investit.La expertiza a venit si olandezul,tot ce zic eu ca am facut zice ca a facut si el .Eu singur am platit la expert 3 mil,si mi se spune ca mai trebuie sa platesc inca 10 ca sa fac planul casei.Nu mi se pare corect deoarece eu am chemat expertul sa vada ce am facut noi,eu am cumparat casa si doar am renovat-o .Iar olandezul nu a contribuit cu nimic la expertiza.cu toate ca si el se foloseste de ea pentru proces.Va rog sa imi spuneti daca este corect si ce sanse sunt sa castigam.Va multumesc si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: meteorit , utilizator 18:28, 21 Noiembrie 2009
"La expertiza a venit si olandezul,tot ce zic eu ca am facut zice ca a facut si el " - " Olandezul a pus un sfert din bani ptr casa si noi 3 sferturi"
:"> :hm: pai si n-are dreptate olandezul zburator a facut si el un sfert din tencuiala , un sfert din varuiala , un sfert din vopseaua de pe gard .... .
Olandezul a platit un sfert din pretul casei si al terenului, iar noi restul,precum si toate cheltuielile cu renovarea,nu m-am exprimat corect imi cer scuze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termeni in constructii ContSters322167 ContSters322167 Buna ziua! Va rog mult: care e diferenta intre lucrari de constructii si lucrari de renovare, consolidare.?Sau nu este nicio diferenta.? Instanta a aprobat ... (vezi toată discuția)
Buna seara. sunt căsătorită timp de 24 de ani cu soțul meu. ... MelaMela MelaMela Buna seara. Sunt căsătorită timp de 24 de ani cu soțul meu. Locuim împreuna cu părinții mei, casa e pe numele tatălui meu. De ceva timp avem probleme ... (vezi toată discuția)
Contestare drept proprietate? AndreeaMarinas AndreeaMarinas Buna ziua, Am nevoie de opinia d-voastra in urmatoarea situatie: fosta proprietare a locuintei achizitionate de catre mine acum 3 luni a fost data in ... (vezi toată discuția)