avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot sa imi recuperez drepturile salariale pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot sa imi recuperez drepturile salariale pe februarie,si C.O pe anul 2018?

Buna ziua. Lucrez la firma SC DRAGON LIMITED SRL.(Shop&go),din data de 11 mai 2016. In data de 8 martie 2019 mi-am depus demisia cu lichidare la zi,deoarece nu am mai suportat conditiile de munca.Greseala mea a fost ca aceasta demisie nu am predat-o personal administratorului (nefiind prezent),ci omului de incredere,adica sefa de magazin,fara sa primesc un nr de inregistrare sau o semnatura pe duplicat,pe care l-am luat eu. In data de 15 martie(singura zi de salariu) m-am dus sa imi iau salariul de pe luna februarie si banii de concediu pentru anul precedent (2018),fiind refuzata de catre administratorul firmei,pe motiv ca sunt absent nemotivat???De ce?Nu am furat,nu am spart ,am fost un angajat exemplar.Nu inteleg de ce mi s-a refuzat plata salariului,in conditiile in care,in luna februarie am muncit 28 de zile din 28(fara libere).De altfel asa am lucrat tot timpul,fara libere,orele suplimentare nefiindu-mi platite conform legii,ci normal .Vreau sa ma angajez dar nu pot pt.ca nu am situatia incheiata. Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 25 Martie 2019
kladeland, utilizator
Cel mai recent răspuns: kladeland , utilizator 20:26, 24 Aprilie 2019

Angajatorul v.a dat vreun act prin care va da afara*?
Daca da, ce data ere trecuta pe el?

Nu mi-a dat niciun act.
Acum am contractul suspendat de la data de 11 martie 2019 pana la data data de 30 mai 2019.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Aprilie 2019
kladeland, utilizator
Pentru ce aveti suspendat c.i.m. ?

Cornel Vasile a scris:

Pentru ce aveti suspendat c.i.m. ?

Pe motiv ca sunt absenta nemotivat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

3 absente nemotivate Madalin196 Madalin196 Buna ziua...as dori de la 1 septembrie sa ma angajez in alta pare si eu sunt in preaviz pana pe 7 septembrie la actualul loc de munca..ei nu vor sa imi incheie ... (vezi toată discuția)
Doua locuri de munca full time adriancozma25 adriancozma25 Buna ziua , am o problema, la firma la care lucrez momentan sunt angajat cu norma intreaga la 8 ore/zi, am primit preaviz de concediere pe motivul reducerii ... (vezi toată discuția)
Contract de munca alex83 alex83 Buna ziua..lucrez la o agentie de pariuri..si intre timp mi-am depus cererea de demisie fara sa specific perioada de preaviz..motivul demisiei este ca mi-am ... (vezi toată discuția)