avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dauna ceruta broker asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dauna ceruta broker asigurare

Buna ziua.
Se pot cere daune unui broker de asigurari in cazul in care nu am fost anuntat comform legii , de expirarea asigurarii RCA ? Mentionez ca pe perioada neasigurata am avut un eveniment rutier cu dauna iar acum sunt bun de plata.
Ultima modificare: Luni, 25 Martie 2019
Caserutu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 12:35, 25 Martie 2019
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto ușor, păgubitul cu rca expirat: e adevărat că asigurătorul nu-i va plăti despăgubire în acest caz? atomix60 atomix60 Buna ziua, am avut un mic accident (fara victime) cu un alt participant la trafic in parcarea unui magazin, mai exact soferul a dat cu spatele si mi-a rupt ... (vezi toată discuția)
Despagubire casco - de la rca sau de la persoana fizica georcaeff georcaeff Buna ziua! Am avut un eveniment rutier soldat cu vatamari corporale si am fost declarat vinovat. Masina cu care am intrat in coliziune era in leasing si avea ... (vezi toată discuția)
Refuz plata dauna rca nesu nesu In data de 29.11.2010 fiul meu a avut un accident rutier din vina exclusiva a celuilalt sofer. Am mersin data de 30.11.2010 la firma de asigurari a acestuia ... (vezi toată discuția)