Buna ziua...as vrea sa stiu care este termenul dupa care as putea sa fac act de propietate la un apartament in care stau de 15 ani...fara tulburare de posesie...propietarul fiind decedat si eu am preluat si platit toate datoriile la acest apartament..Mentionez ca nu sunt mostenitori acestia fiind cautati in Justitie dupa un proces avut cu Asociatia de Propietari in care au cerut evacuarea mea si hotararea a fost data in favoarea mea , acesti neavand calitate procesuala activa si fiin hotararea definitiva si irevocabila prin necurare.
I n ce mod as putea obtine actul de propietate,as dori sa imi fac actele pe acest apartament
va multumesc frumos
Daca nu sunt mostenitori legali sau testamentari si dvs. nu ati incheiat cu defunctul niciun act in sensul va apartamentul va va ramane dvs, atunci, mostenitor este statul. Puteti sa invocati uzucapinea, dar, trebuie sa verificati daca va incadrati, Ar trebui sa obtineti o hotararea judecatoreasca privind constatea uzucapiunii. Mergeti cu ce acte aveti la un avocat.
Buna ziua,
DA, va puteti face acte printr-o uzucapiune de peste 30 de ani de la data cand s-a terminat dosarul in care mostenitorii v-au chemat in instanta.
Ma indoiesc ca nu va vor tulbura dinbou drepturile.
Intai, spuneti ca nu sunt mosteniroti si apoi ne precizati ca ii cauta statul. Deci ei exista.
Apoi, depinde cu ce titlu stati acolo, vad ca v-a fost atacata calitatea de proprietar, vecinii nu va vad proprietar etc.
Imobilul nimanui
marius 38
Povestea incepe acum 3 ani.Unchiul tatalui meu in varsta de 76 ani,vaduv,se casatoreste,ii face femeii contract de vanzare-cumparare pe 50% din casa,dupa care ... (vezi toată discuția)