avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decizia Curtii de Apel poate fi mai aspra decat cea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Decizia Curtii de Apel poate fi mai aspra decat cea din prima instanta ?

Buna ziua.
Am fost condamnat in prima instanta la 2 ani cu suspendare pentru acces ilegal la sistem informatic si efectuare operatiuni financiare in mod fraudulos. Mi-am recunoscut faptele in totalitate in fata instantei de judecata.

As vrea sa fac apel pe latura civila impotriva masurilor asiguratorii luate la perchezitia domiciliara. ( sechestrul asupra unei sume de bani si a unui telefon mobil si al unui laptop , care nu au legatura cu faptele mele)
Intrebarea mea este : Poate sa fie decizia Curtii de Apel mai aspra decat cea din prima instanta ? In conditiile care doar eu (inculpatul) am declarat apel ?

Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 25 Martie 2019
enceladus, utilizator
Cel mai recent răspuns: enceladus , utilizator 20:39, 26 Martie 2019
Dacă parchetul nu declara apel nu va poate fi majorata pedeapsa.
Ultima modificare: Marți, 26 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Ok multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un caz mai deosebit enceladus enceladus Buna ziua. Am sa va povestesc despre cazul meu , intrucat cred ca este destul de rar intalnit in practica judiciara si as dori sa imi spuneti parerea dvs. ... (vezi toată discuția)
Poate parchetul sa declare apel pentru reducerea pedepsei inculpatului? puncuskaa puncuskaa au existat cauze in care parchetul sa faca apel ca pedeapsa sa fie mai blanda? ex.am fost condamnat la 1 an 6 luni cu suspendare in iulie si parchetul a facut ... (vezi toată discuția)
Acuzat de trafic international de droguri-perchezitie/incadrare juridica deliaioana deliaioana Buna ziua.prietenul meu este acuzat de trafic international de droguri. Mentionez ca este recidivist(condamnat pt furt)...in acest dosar sunt convorbiri ... (vezi toată discuția)