buna ziua ,as dori sa intreb,bunica mea a facut taxa de succesiune dupa bunicul care a murit acum 25 ani,si anul trecut sa terminat.mostenitori sintem in 4 .bunica eu si fratele meu si o fata a buncii care nu o vede de 40 ani.bunica anul trecut mia facut act de vinzare cumparare pe cota ei si fratele meu a renunzat.acum sint eu majoritara pe cote.matusa a dat in judecata pe bunica ca sa i dae partea ei de bani,dar bunica de un an nu mai este propietara.in dosar e scrisa adresa ei din romania dar ea nu mai locuieste in romania de 40 ani.bunica i e frica ca pun sigil pe apartament,dar trebuia sa ma dea in judecata pe mine nu pe ea.e valabila senteza daca bunica mea mia facut mie act pe partea ei?ce trebuie sa facem?multumesc
Sa angajați un avocat Pt bunica.
Ce bani sa i dea bunica? Nu ați spus ca fata bunicii - este și ea moștenitoare ( cea pe care nu a văzut o de mult)?
Orice avocat trebuie sa studieze actele bunicii și actele de succesiune ca sa se poată da cu părerea .
Executare silita
Elisa08
buna ziua putezi va rog sa ma ajutati si pe mine .bunica mea a primit prin posta zilele trecute de la judecatorie o incuviintare a executarii silite.e scris ... (vezi toată discuția)