buna ziua putezi va rog sa ma ajutati si pe mine .bunica mea a primit prin posta zilele trecute de la judecatorie o incuviintare a executarii silite.e scris asa:autorizeaza creditorul sa treaca la executarea silita a obligatiei cuprinse in titlul executoriu fara cale de atac pronuntata in sedinza publica 14/03/20019.este matusa mea deci fata lui bunica care este plecata din tara de 40 ani,si dupa taxa de succesiune a bunicului ,anul trecut bunica mia vandut partea ei din apartament.matusa vrea parea ei care este de 6600 euro cotascrisa pe contract.nu inteledg de ce a dat o in judecata pe bunica ,care nu mai are nici o legaura cu apartamentul,deoarece am act facut la notar pe numele meu.eu sint nepoata de alta fata deceduta.nu stim ce sa facem ca executorul a zis ca ne pune sigiliul pe apartament.dar cum sa i dau eu banni pentru ca ea a dat in judecata bunica nu pe mine.am drept la apel.ematusa e plecata de 40 ani in strainatate,eu pot sa accept sa i dau banni doar ei personal in mana sau nu?nu stim ce sa facem ca bunica are 85 ani si eu sint plecata din tara.nu exzista un termen de lege?se poate sparge executarea?pentru ca bunica nu mai e este propietara pe partea ei ,acum sint eu si nu inteleg de ce trebuie sa i dea ea ,neavand nimic.multumesc