avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizație pentru creșterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizație pentru creșterea copilului

Vă rog să-mi confirmați sau infirmați cu DA sau NU dacă o mămică ce are lucrate doar 8 luni lucrate cu Contract Individual de Muncă înregistrat legal, în ultimele 24 de luni, poate beneficia de un minim ajutor de creștere a copilului - tatăl fiind incert.
Cel mai recent răspuns: Genesys , utilizator 10:33, 26 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu beneficiaza de indemnizatia pentru cresterea copilului , ci doar de alocatia de stat.
multumim frumos de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu si indemnizatie pre-post natale ninaemanoil ninaemanoil Buna ziua, as avea o intrebare pentru cineva care acum are 8 luni de munca, lucreaza in continuare si peste 1 luna ar trebui sa nasca. Isi poate lua concediu ... (vezi toată discuția)
Salut! trăiesc cu o fata in concubinaj de 1 an, urmează să ... Mihailuis98 Mihailuis98 Salut! Trăiesc cu o fata in concubinaj de 1 an, urmează să avem un copil in ianuarie, luna viitoare ne castaorim. Viitoarea mea sotie are 24 de ani, s-a ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are??? C.Geta C.Geta buna seara.sora mea lucreaza cu ci de munca in italia,angajatorul este italian,cm este facut in italia.are 12 luni vechime si este insarcinata in luna a 3-a.in ... (vezi toată discuția)