avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotărâri judecatoresti
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotărâri judecatoresti

Buna ziua.As dori sa stiu cum pot scoate hotărârile judecătorești.Toate sunt la avocat iar el este plecat din județ și eu am nevoie de ele pt un alt proces civil care a inceput
Cel mai recent răspuns: Danagh37 , utilizator 10:01, 26 Martie 2019
Mergeti la instanta care a solutionat dosarele si solicitati copii de pe hotararile judecatoresti.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare imobiliara mirel20 mirel20 buna ziua.as dori sa ma ajutati la intrebarea daca exista o cale de atac al unei decizii definitive a judecatoriei privind evacuarea imobilului.executare silita (vezi toată discuția)
Legalizare sentinta emilalex emilalex buna ziua, in materie de succesiuni, sentintele trbuie legalizate cu mentiune definitiva si irevocabile sau trebuie investite cu formula executorie? am facut ... (vezi toată discuția)
Reincredintare minor felicia taranu felicia taranu va rog sa ma ajutati.sant in proces cu fostul meu sot pentru reincredintarea copilului.fetita are 15 ani.cand am divortat a fost o asa zisa intelegere sa ... (vezi toată discuția)