avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bani virați greșit în cont poprit: ce pot face ca ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bani virați greșit în cont poprit: ce pot face ca să îi restitui?

Buna ziua am si eu o problema ieri mi s-a virat in cont 1000 de euro si este o greaseala . Ce pot face sa restitui bani tinand cont ca eu am poprire pe acel cont si nu pot sa scot banii
E mai greu cu un cont sub poprire. Eu spun sa ii darti banii inapoi din alta parte sau sa se zbata pagubitul. Cine e pagubitul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani trimisi in alt cont decat cel in care trebuia Marci58 Marci58 Buna ziua, Intampin si eu o problema cu o banca. Am emis o factura proforma cu numele firmei corect dar am scris un cont gresit. Binenteles ca banii au ... (vezi toată discuția)
Probleme cu executorul judecatoresc radu1973 radu1973 buna ziua,am avut un credit neplatit la timp ,am primit de la un birou de executare o instiintare ca am un credit neachitat in valoare de 3800 lei si trebuie ... (vezi toată discuția)
In domeniul dreptului procesual civil: poprirea swimmer90 swimmer90 Avand calitate de garant intr-un contract de credit din 2009, mi-au fost banii blocati in contul bancar de salariu in totalitate de carte exectutorul ... (vezi toată discuția)