avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu crestere copil.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu crestere copil.

Buna ziua. Sunt de 2 luni in CCC, si am aplicat, impreuna cu prietenul, la programul prima casa. La banca mi.au cerut contractul de munca semnat pe fiecare pagina in parte si stampilat plus o adeverinta de venit. Am cerut sefei mele sa imi faca aceste acte si mi.a raspuns ca o sa le faca cand are ea chef.... Tin sa mentionez, ca atunci cand a aflat ca sunt insarcinata, a vrut sa ma dea afara, dar am amenintat.o ca o dau in judecata, si de atunci a vorbit cu mine numai in sictir... Eu ce pot face in cazul acesta, daca nu am acele acte nu pot aplica sa imi iau casa... si este destul de urgent. Imi puteti da un sfat va rog? Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:07, 26 Martie 2019
Buna ziua!
Poate o amenitare cu plangere la ITM va ajuta acum.
Ultima modificare: Marți, 26 Martie 2019
Ionut.ion, utilizator
Si ITM-ul ce sa faca? Exista sanctiune pentru asa ceva ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta venit WILI19 WILI19 Buna seara, am si eu o intrebare. Eu sunt in CCC de pe data de 7 ianuarie2019, atunci mi.a fost suspendat contractul de munca. Am aplicat la prima casa si am ... (vezi toată discuția)
Somaj si sarcina madalyna_kiss_21 madalyna_kiss_21 BUNA, SUNT INSARCINAT IN 22 DE SAPTAMANI SI SUNT IN SOMAJ DE 2 LUNI. SOMAJUL AR TREBUI SA-L IAU PANA PE 2 AUGUST IAR EU AR TREBUIII SA NASC DUPA 15 AUGUST. AM ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si concediu pentru cresterea copilului 2 ani perjualina perjualina buna ziua ma numesc alina sunt insarcinata in 7 luni as ruga daca mar putea ajuta cineva sau sfatui am lucrat la o firma x am fost angajaat din 9 septembri ... (vezi toată discuția)