avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta venit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta venit

Buna seara, am si eu o intrebare. Eu sunt in CCC de pe data de 7 ianuarie2019, atunci mi.a fost suspendat contractul de munca. Am aplicat la prima casa si am nevoie de o adeverinta de venit, pe ultimile 3 luni cotizate la stat. Acestea ar fii octombrie, noiembrie si decembrie. Mie de la munca mi.au dat cu chiu cu vai, dupa 3 luni de asteptare o adeverinta pe ianuarie, februarie si martie... cu venit 0, cum pot sa imi emita o adeverinta pe niste luni in care eu nici macar nu mai figurez cu contract de munca si plati la stat? Si nici nu vor sa corecteze cei de la firma spunand ca alta nu imi mai fac. Sunt disperata, stau de 4 luni dupa o adeverinta, si primesc doar rapunsuri in sictir, am platit deja de doua ori taxa la broker pentru administrarea dosarului... Va rog spune.ti mi ce as putea sa fac. Multumesc frumos, in avans pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:23, 5 Mai 2019
Dvs figurati cu c.i.m. ,chiar daca a fost suspendat.

In solicitarea dvs se mentiona expres lunile octombrie, noiembrie si decembrie?
Da am solicitat expres ultimile trei luni in care apar cu salariul intreg.
Puteti sesiza ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil. WILI19 WILI19 Buna ziua. Sunt de 2 luni in CCC, si am aplicat, impreuna cu prietenul, la programul prima casa. La banca mi.au cerut contractul de munca semnat pe fiecare ... (vezi toată discuția)
Am o angajata in concediu crestere copil din noiembrie 2021 (cim ... mopy mopy Am o angajata in concediu crestere copil din noiembrie 2021 (cim suspendat) care imi solicita o adeverinta de salariu pentru banca. trebuie sa-i eliberez ... (vezi toată discuția)
Nu am primit ajutorul de incalzire rusulia rusulia Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti de ce nu am primit ajutorul integral pentru incalzire in luna noiembrie deoarece eu am avut venitul ,,0'' pe luna octombrie ... (vezi toată discuția)