avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am o angajata in concediu crestere copil din noiembrie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am o angajata in concediu crestere copil din noiembrie 2021 (cim ...

Am o angajata in concediu crestere copil din noiembrie 2021 (cim suspendat) care imi solicita o adeverinta de salariu pentru banca. trebuie sa-i eliberez aceasta adeverinta avand in vedere ca are contractul suspendat? mai ales ca ultimile luni sunt pe "0" venituri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:44, 6 Mai 2022
Probabil nu a informat banca ca este in CCC, luati legatura cu functionarul bancii si ii explicati situatia pt ca adeverinta respectiva solicita venitul pe ultimile 3 luni.
In adeverinta puteti mentiona ca are c.i.m. supendat pentru CCC.
mi se pare ciudata solicitarea avand in vedere ca veniturile incepand din decembrie 2021 si pana in 2023 sunt pe zero. nu vad la ce o ajuta.
Nu este ciudata .... asa cum vi s-a mai spus , nu a comunicat banii ca se afla in CCC ... dvs, in adeverinta puteti mentiona ca are c.i.m. supendat pentru CCC in perioada .......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta venit WILI19 WILI19 Buna seara, am si eu o intrebare. Eu sunt in CCC de pe data de 7 ianuarie2019, atunci mi.a fost suspendat contractul de munca. Am aplicat la prima casa si am ... (vezi toată discuția)
Activitate pfa in perioada de concediu prenatal si calcul indemnizatie ccc AdnanaI AdnanaI Buna seara, desi am citit toate postarile gasite pe forumul dvs. cu privire la acest subiect tot mai am cateva nelamuriri si sper sa ma puteti ajuta in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc laurentiuu laurentiuu La inceputul lui decembrie sotia mea o sa nasca.Atat ea cat si eu suntem angajati. Eu lucrez in invatamant ca suplinitor, contractul de munca este pe perioada ... (vezi toată discuția)