avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Parcare și amplasare rulota cu paine
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Parcare și amplasare rulota cu paine

Buna seara,va rog respectuos să-mi spuneți la ce distanta de fereastra unui bloc se poate face o parcare și totodată la ce distanta de bloc se poate amplasa o rulota din care se vinde paine.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: dancantemir , utilizator 12:51, 27 Martie 2019
In primul rand trebuie sa stiti ca, daca folositi domeniul public aveti nevoie de aprobarea Primariei iar in al doilea rand prin aprobare, primaria va stabili conditiile in care puteti amplasa rulota si efectua actele de comert

[

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt autorizatiile de care am nevoie pt amplasarea unei rulote in parc? gabriela grigore gabriela grigore Buna ziua, doresc sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pt a primi acordul de amplasare a unei rulote (in care se va desfasura o activitate de ... (vezi toată discuția)
Pot sau nu pot sa parchez langa peretele blocului unde locuiesc Tranda89 Tranda89 Intrebarea se rezuma la o varianta mai complexa de pot sau nu pot sa parchez ? Ca sa explic situatia, langa unul din peretii blocului acum ceva timp a fost ... (vezi toată discuția)
Autorizatie amplasare si functionare rulota Soican Soican Buna ziua Am o rulota ambulant de tip fast food, vreau sa merg cu ea la targuri, festivaluri etc. de ce autorizatii am nevoie? unde o pot parca pentru a ... (vezi toată discuția)