avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta de vechime cu sporuri si prime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta de vechime cu sporuri si prime

Buna ziua!
Doresc sa va intreb dupa incetarea CIM cand salariatul cere adeverinta de vechime, nu e normal sa cuprinda primele sau sporurile?
Intrucat am lucrat pe 2 proiecte diferite intr-o multinationala, iar in adeverinta au fost cuprinse doar salariile brute. Nu vreau sa ajung la pensie si sa mi se ofere o pensie diminuata pe acest pretext ca au lipsit primele si sporurile
Ce imi recomandati sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:38, 27 Martie 2019
Solicitati angajatorului refacerea adeverintei , prin includerea in continutul acesteia si a sporurilor acordate.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire la pensie anton981 anton981 Buna ziua . As avea o rugaminte . Am solicitat angajatorului adeverinta cu salariul brut si sporurile in vederea pensionarii . Am avut o perioada de 14 luni in ... (vezi toată discuția)
Intocmire adeverinta pensie de ctre angajator sanda seimann sanda seimann Ma scuzati ca revin la acelasi subiect, dar doresc sa ma lamuresc cat mai bine asupra acestor adeverinte pe care unitatea la elibereaza pentru stabilirea ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime suciugeorgeta suciugeorgeta Am urmatorul caz: unei salariate i s-a facut un act aditional prin care i se acorda un procent de 10 % din sal. brut pt orele lucrate in zilele de repaus ... (vezi toată discuția)