avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

Buna ziua,
Daca nu am venituri pot incepe partajul dupa divort, beneficiez de scutire de taxa? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ubistezin , utilizator 18:01, 27 Martie 2019
Buna ziua,

Beneficiati de scutire daca faceti Cerere de ajutor public judiciar si instanta o aproba. Trebuie sa depuneti Adeverinta de la ANAF, Certificat de atestare fiscala de la Primaria, bonuri si chitante cu cheltuielile pe ultimele doua luni. Totodata, trebuie sa dati o Declaratie pe proprie raspundere din care sa rezulte daca ati mai beneficiat sau nu de ajutor public judiciar in ultimul an. Declaratia trebuie atestata de un avocat sau autentificata de un notar. Va recomand sa luati legatura cu un avocat pentru atestarea declaratiei, il puteti ruga sa va ajute si cu formularea Cererii de ajutor si verificarea actelor depuse de dvs. Documentele trebuie certificate pentru conformitate.

Numao bine!
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de ajutor public judiciar. georgescupaul georgescupaul Sunt reclamant intr-un dosar de raspundere civila delictuala si instanta mi-a stabilit o taxa judiciara de timbru foarte mare. Vreau sa fac o cerere de ajutor ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru judiciar mare cum procedez sa beneficiez de scutire ? nicky979 nicky979 Am facut o contestatie la executare impotriva GrupamaAsigurari, motiv prescriere (au trecut 7 ani in care nu am primit nici o notificare de la Cec sau de la ... (vezi toată discuția)
Cerere de ajutor judiciar Nina1 Nina1 Buna seara, Intr-un proces de partaj bunuri comune pot folosi cerere de ajutor judiciar daca nu am venituri? Cu stima (vezi toată discuția)