avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... serviciul circulație are atribuții în parcarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

serviciul circulație are atribuții în parcarea blocului?

De ceva timp am o problema cu o vecina care are garaj dar nu și baga mașina în garaj, ocupând locurile libere din fata blocului. Mi a făcut plângere ca i am blocat garajul, eu neavând unde sa parchez... am parcat în fata garajului. Mi a făcut plângere la serviciul circulație. Are atribuțiuni serviciul în aceasta speță?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:35, 27 Martie 2019
Da. E drum public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eterna intrebare : spatiul din fata garajului personal , garaj ... serpe66 serpe66 Spatiul/Parcarea din fata garajului personal si blocarea/obstructionarea caii de acces Deci : Garajul proprietate personala se afla sub un bloc. Vizavi de ... (vezi toată discuția)
Blocare acces garaj ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua. Aseara am fost in vizita la parinti mei si de obicei parchez pe aleea unui garaj unde o firma are inchiriat spatiul respectiv. Baietii care au ... (vezi toată discuția)
Autoturism blocat de vecin in "parcare" (la bloc) JohnBad JohnBad Cred ca au mai fost intrebari si stuatii asemanatoare pe forum dar nu am gasit inca un raspuns concret la ce se poate face... Povestea e mai lunga asa ca va ... (vezi toată discuția)