avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refuz plata despagubiri ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refuz plata despagubiri ANRP

Buna ziua,
Am primit de la Tribunalul Bucuresti respingerea contestatiei prin care ANRP a dispus neplata despagubirilor in baza legii 10/2001 pentru o constructie demolata pe motivul ca cererea facuta de subsemnatul in 2002 nu era trecuta denumirea de imobil ci doar teren. Terenul trecand in proprietatea statului conform legilor de atunci. Deci s-a decis ca nu meritam diferenta de bani pe constructie(actele trimise demanstrand ca evaluarea fusese subestimata), datorita faptului ca nu s-a specificat ca dorim despagubirile si pentru constructie.
Mai este ceva de facut in aceasta situatie?
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2019
GeorgeMitea, utilizator
Probabil exista calea de atac a apelului pe care puteti sa o exercitati.
Aceasta cale exista dar in ce masura se mai poate schimba solutia atata timp cat nu mai exista alte inscrisuri sau probe? Sa cer o regandire a faptului ca legea a fost data pentru a repara
abuzurile statului? E cam complicat.
Multumesc oricum pentru raspuns.
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2019
GeorgeMitea, utilizator
Nimeni nu va poate răspunde fără sa cunoasca speta dvs , motivele pt care a fost respinsă acțiunea etc.Daca nu ati avut av angajat posibil ca acum sa fie tarziu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anrp tergiverseaza un dosar, ce se poate face ? Cabinet avocat Mihai Gaita Cabinet avocat Mihai Gaita Antecesorul clientului a deţinut o clădire în extravilan, un soi de casă la ţară, clădire care nu a fost înscrisă în evidenţele de pubplicitate ... (vezi toată discuția)
Obtinere inscrisuri in vederea finalizarii restituirii GabTud GabTud Buna ziua, Verisoara mea locuieste de peste 50 de ani in Marea Britanie si a primit o adresa de la ANRP, ca raspuns la o cerere veche de retrocedare, pentru ... (vezi toată discuția)
Am avut o actiune pentru retrocedarea unui teren ocupat prin ... sonia54 sonia54 Am avut o actiune pentru retrocedarea unui teren ocupat prin cadastru de vecini. Aveam titlu de proprietate pe teren, actele de retrocedare erau conform ... (vezi toată discuția)