avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Schimbare regim inaltime
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Schimbare regim inaltime

Buna ziua! Recent am achitat un avans pentru achizitionarea unui apartament intr un bloc cu regim de inaltime P+4E, apartamentul meu fiind la etajul 4 si avand si o mica terasa. Din cate am vazut pe santier, constructorii mi au marit putin terasa cu vreo 5 mp (au turnat placa si deasupra balconului vecinului de sub mine. Initial m am bucurat, insa o prietena mi a spus ca exista probabiltatea (destul de mica) sa fi primit autorizatie pentru inca un etaj. Intrucat vreau sa am intimitate pe terasa si nu sa se holbeze vecinii in ea, in cazul in care se intampla iau in calcul sa renunt la achizitionarea apartamentului. Exista cu adevarat riscul sa mai apara un etaj? Daca raspunsul. Este afirmativ, pot cere anularea promisiunii de vanzare cumparare si returnarea banilor?
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2019
AndreiBlaucean, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:54, 6 Aprilie 2019
1. Puteți verifica dacă s-a emis o autorizație nouă, modificată, etc., la primăria locală. E informație publică.
2. Dacă în antecontract nu ați specificat că etajul 4 trebuie să fie și ultimul, singura variantă e să înduplecați vânzătorul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la intimitate MFG MFG Am un teren pe care mi-am costruit o casa D+P+E. De curand, pe terenul alaturat, a inceput costructia unui bloc cu 4 etaje!!!. Balcoanele acestui bloc sunt la ... (vezi toată discuția)
Terasa proprietate invecinata cu balcon firma - asigurarea intimitatii MisuIvan MisuIvan Buna ziua, anul trecut am cumparat un apartament la ultimul etaj (4) intr-un bloc vechi. Apartamentul este retrasa de la fatada si are o terasa descoperita. In ... (vezi toată discuția)
Reparatii terasa exterioara impusa de vecin ClaudiaUrs ClaudiaUrs Buna ziua, Am urmatoare situatie: sunt proprietarul unui apartament la ultimul etaj dintr-un bloc care detine o terasa de aprox 20 m2 care in documente ... (vezi toată discuția)