avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Buna ziua, va rog frumos sa- mi spuneti si mie ce sunt creantele in cazul unui divorț. Mai concret, eu sunt proprietarul unui imobil cumparat de mine inainte de căsătorie, stiu ca sotia nu are drept asupra casei dar spune ca are drept la creante. Mentionez ca am 2 copii, unul minor si altul major, pot obine si ei ceva?multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Icum , utilizator 18:45, 28 Martie 2019
Copii nu au niciun drept in partajul dintre soti/fostii soti.

Dreptul de creanta se refera la sumele investite - in timpul casatoriei - in imobilul dvs si care astfel au crescut valoarea de piata a bunului.
Multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si partaj! conico conico buna ziua! am un frate care este casatorit de 9 ani, iar acum 1 luna a depus actele pentru divort, iar sotia lui doreste partajul casei si al bunurilor desi ... (vezi toată discuția)
Valoarea de partaj este din momentul divortului? vasile-2011 vasile-2011 Valoarea de partaj este din momentul divortului? Daca valoarea unui apartament bun comun a crescut dupa data divortului, la partaj se considera valoarea ... (vezi toată discuția)
Evacuarea sotului neproprietar dupa divort Cabinet individual de Avocatura Cabinet individual de Avocatura in iunie 2009 s-a pronuntat divortul prin acordul partilor. sotia este proprietar tabular al casei care era ultimul domiciliul comun al sotilor. sotul nu are ... (vezi toată discuția)